Nummerootje drie

Nummerootje drie! Nu nog een houten ietwat vervallen kastje, maar daar komt heel snel verandering in! Zeeuws Werk in Vlissingen heeft meerdere prachtige kastjes voor ons gemaakt die we samen op Walcheren kunnen gaan verspreiden. Bent u geïnteresseerd in zo'n kastje? Laat het dan weten! In de opstartfase kunnen wij u helpen aan verzorgingsproducten, brood en vlees. Samen Sterk! 

Bericht

M.U.P en Armoedefonds

Menstruatie Uitgifte Punt in samenwerking met het Armoedefonds. Via onder andere het Buurt Kastje geven wij menstruatieproducten uit, als maandverband en tampons. Ook kunnen mensen een bericht sturen om een afspraak te maken deze producten persoonlijk af te halen. Het doet hiervan is: samen in actie komen tegen (menstruatie)armoede. Voor elkaar en met elkaar!


Dag Beste Maatje

Een boekje geschreven door Nidayi Arslan een van onze vrijwilligers met autisme en woordblindheid. De boekjes worden momenteel aangeboden aan dierenartsen in Zeeland. Nidayi wil kinderen graag helpen en troost bieden met/bij het verwerken van het verlies van hun huisdier. Een boekje kost 1 euro. Bent u geïnteresseerd kunt u een berichtje achterlaten.

Jumbo - Middelburg

Jumbo Middelburg geeft 3 plaatjes/stickers mee bij 10 euro
boodschappen om een boek van 175 plaatjes compleet te krijgen. Het betreffen afbeeldingen van Middelburg in vroegere tijden. De geschiedenis van Middelburg in een mooi boek. Wij sparen en verzamelen tot en met 31 maart voor mensen die dit zelf niet of nauwelijks kunnen en helpen zoeken naar missende nummers. Op de rommelmarkt 1 april en 13 mei zijn er nog boeken met sets verkrijgbaar. 

 

NL Doet - Onderwijs

Scholen in Middelburg in het zonnetje zetten door de teams
wat lekkers te brengen voor en na de dagen van NL Doet. Ook een kort gesprek met leerlingen of de kinderraad om te vragen wat leren leuk maakt. Oud leerlingen zijn ook welkom. Dit om het onderwijs en de teams laten weten ze gewaardeerd worden om hun inzet en betrokkenheid als mens en docent. 

Turkije en Syrie

Inzamelingsactie voor Turkije en Syrië. Aan de hand van een
lijst benodigdheden, worden er spullen ingezameld en afgegeven die meegaan met de vracht naar het rampgebied en daar worden uitgedeeld. Na meerdere aardbevingen, zijn er spullen nodig voor de mensen in de getroffen gebieden. Wij proberen naast spullen en geld in te zamelen ook partijen te verbinden. 

Pannenkoekendag

Nationale Pannenkoekendag in samenwerking met Dock FEC! We hebben zo'n 200 pannenkoeken gebakken bij Dock voor alle kinderen die er waren. Tevens hielden we een kleurwedstrijd en konden de kids Jumpen en genieten van alles wat Dock te bieden heeft. Het was een geslaagde dag en de kinderen hebben genoten, dat doet ons goed! Ook Soolsma Partyverhuur en Plus Vrouwenpolder bedankt!

Disney-Day

Op 22 april Disney-Day in Hoogvliet Rotterdam. Springkussen, spelletjes, kleuren, muziek, ballonnen, Disney, goodiebags, glittertattoos, prijzen, je mag komen als jouw favoriete karakter.... Wie wilt dat missen! We maken er een groot feest van en alle kinderen uit elke provincie zijn welkom deze dag! Ben jij erbij? Voor meer informatie mag je natuurlijk altijd even berichten!

Rommelmarkt

Op 1 april is het Rommelmarkt op het Damplein. Krista Schets zorgt ervoor dat alles netjes geregeld en georganiseerd is waarvoor dank! Wij zullen er deze dag ook staan met wat goede en mooie spullen en glittertattoos bij mooi weer. Op 13 mei is het Rommelroute in meerdere wijken waaronder 'T Zand. Ook dan zijn wij van de partij!

Time for Tapas

In samenwerking met het Wooncafe (Emily Geerse) organiseren wij op 16 juli: Time for Tapas! Kom deze dag heerlijk tapas eten bij het Wooncafe. De opbrengst is voor de Stichting en wordt gebruikt om nieuwe evenementen en activiteiten mee te organiseren binnen Zeeland. We zullen u deze dag goed verzorgen! Geïnteresseerd? Of al reserveren?

Cursus Besparen

We hebben de mogelijkheid om 100x de cursus Besparen aan te bieden binnen Zeeland. We willen dit aan groepen van 10 personen tegelijk aanbieden op verschillende
locaties binnen Zeeland. Onze missie is gemotiveerden hulp bieden bij schulden of het voorkomen hiervan, door middel van de begeleidende cursus en het uitwisselen van tips. Geïnteresseerd? Stuur alvast een berichtje!

De Plukhof (Pluk je Geluk)

Het vormgeven van een fruitpluk gebied en meerdere
fruitgebieden grenzend aan (basis)scholen in Middelburg. Ook (bloem) pluktuinen en gebieden bijvoorbeeld langs akkers. Dit om het gezonder, gelukkiger en vitaler maken van de inwoners van Middelburg zowel fysiek als mentaal. Dankzij het Lokaal Preventieakkoord krijgen wij mogelijk subsidie om onze plannen uit te mogen voeren. 

Kidsdag!

Op 26 augustus is het weer Kidsdag! Het zal in de Sprong in Middelburg zijn. Wij zullen er ook zijn en helpen om de kids een onvergetelijke dag te geven. We denken aan het zetten van glittertattoos en uitdelen van goodiebags. Wie weet wat we nog meer kunnen en zullen bedenken voor deze leuke dag! Houd onze Facebook en website in de gaten!

Week tegen Eenzaamheid

Kleurplaten van bloemen laten inkleuren door kinderen om
deze te versturen naar mensen die eenzaamheid ervaren en in Zeeland wonen. Dit om deze doelgroepen aan elkaar te verbinden en rijker te maken. Via Resto van Harte en Hofje onder den Toren de kaarten verspreiden onder wie graag een kaart zal ontvangen. Wie graag een kaart wilt kleuren of ontvangen, kan zich ook via ons opgeven.