CINECITY VLISSINGEN

Wat een leuk kado van CineCity Vlissingen mochten we in ontvangst nemen! En dat vonden de winnaars ook! Het is de bioscoop van Walcheren met meerdere zalen en super vriendelijk personeel en. Natuurlijk de CineCity XL zaal. De zaal heeft 700 fijne zitplaatsen en is de grootste zaal van midden-Zeeland met hydraulisch podium. Naast 1 van de grootste filmdoeken van Nederland hebben ze ook het meest geavanceerde systeem wat betreft geluidskwaliteit (Dolby Atmos). IN de zaal worden zowel films gedraaid als concerten van wereldsterren en is er een foyer met bar aanwezig en eigen ingang.  Je kunt de zaal ook huren! Bekijk op de site de mogelijkheden van de CCXL zaal en andere mogelijkheden van CineCity

Jongens bedankt 

BOWLINGCENTRUM DE KRUITMOLEN

Voor wat winnaars was een tof kado van de kruitmolen beschikbaar gesteld! En daar waren we maar wat blij mee :). Al sinds 1980 is de Kruitmolen een begrip in Middelburg. Het is een echt familiebedrijf en wordt gerund met veel plezier. Wil je gewoon komen bowlen, of wil je een feest(je) geven, niks is de Kruitmolen te gek! Kom je met (kleine) kinderen dan kunt u gebruik maken van speciale bumpers waardoor de bal niet in de goot gaat. Er zijn zelfs glijbanen, zodat de kinderen de bal niet hoeven te gooien! Alles is mogelijk om er een echt feest van te maken! Met de horeca is het ook prima geregeld als je zin hebt in een hapje of drankje.

Bedankt Kruitmolen!

BALLORIG VLISSINGEN

Van de lieverds van Ballorig Vlissingen kregen we een mooie gift om te verdelen over gelukkige winnaars! De winnaars waren er erg blij mee en hebben allemaal een hele leuke dag gehad en genoten van hun prijs, maar ja hoe kan dat ook anders in zo’n leuke omgeving en warm en gezellige Ballorig. Waar het team aan personeel voor je klaar staat en betrokken is bij jong en oud. Onbezorgd rennen, spingen, klimmen en klimmen? Dan is hier de plek om eens naartoe te gaan met je vriendjes of ouders. 

Ballorig bedankt!


KLOK UUS

Bij het klok dus ben je aan het goede adres voor een heel gezellig en fijn dagje uit. In een prachtige omgeving tussen boomgaarden en het Poelbos vind je Klok’uus in Zeeland, vlakbij Goes. Je kan er gewoon komen spelen, een feestje vireren  of andere activiteit op maat. Er is een ruim aanbod binnen en buiten spelen voor jong en oud. Zo is er voor volwassenen volop actie zoals lasergame, boerengolf of archeri tag. Ook hebben ze een restaurant waar je terecht kan en waar verse en heerlijke streekproducten worden geserveerd. Gastvrijheid staat centraal!

Gastvrije groet en bedank namens ons 


A DOMANI IJSSALON

We kregen een overheerlijk kadootje van A Domani om aan jullie te schenken als mooi kado voor jullie harde werk. A Domani is echt een begrip in Middelburg vanwege hun heerlijke schepijs, maar ze hebben nog meer dan dat! Wist je dat ze ook smoothies, poffertjes en Luikse wafels hadden bijvoorbeeld? Maar terug naar het ijs….  Ze bieden je 24 smaken aan versgemaakt room en sorbetijs. Het vers bereiden van het ijs staat voorop en er worden enkel kwaliteitsproducten gebruikt De fruitsmaken zijn gemaakt van vers fruit. Mocht u een keer in Middelburg zijn A Domani zit vlakbij het marktplein dus probeer eens een ijsje of wat anders uit zal ik zeggen.

Bedankt lieve mensen

 ZEE AQUARIUM BERGEN AAN ZEE

Bergen aan Zee was zo lief om ons iets te schenken voor jullie. En daar waren alle partijen heel erg blij mee. Bergen aan zee is dan ook heel klantvriendelijk, warm en open. Durf jij onder het skelet van onze potvis door te lopen? En vervolgens over een brug met daaronder een vijver vol piranha’s? Sta oog-in-oog met onze zeehonden Selma en Tjark. En ontdek de meest bijzondere vissen, zeedieren en schelpen uit alle windstreken! Er zijn meer dan 300 verschillende vissoorten. Van zeepaardjes, zeesterren, clownvissen, roggen (die je kunt aaien) en zelfs haaien! Ontdek, beleef en bewonder bij zowel mooi en slecht weer voor jong en wat minder jong!  

Lief Zee Aquarium jullie hebben ons blij gemaakt

DA VINCI BIOSCOOP GOES

Van deze schatten kregen wij een mooi kado om te verdelen over winnaars. En dat hebben we ook gedaan! Je kan er niet alleen film kijken, maar ook goed terecht voor bijeenkomsten of marketing. De mogelijkheden bij Da Vinci zijn eindeloos. Ze hebben 4 luxe zalen met 160 stoelen per zaal waar je lekker veel beenruimte hebt en onbelemmerd zicht op het scherm. Het personeel is klantgericht en vriendelijk en er hangt een ontspannen en fijne sfeer. Bij Da Vinci voel je je meteen op je gemak. 

Bedankt voor jullie kado      


MINI MUNDI MIDDELBURG

In Mini Mundi zijn veel verschillende dingen te doen en weet je als je binnenkomt niet waar je moet beginnen metal die leuke dingen! Beleef bijvoorbeeld de attracties, in het pretpark kan je in de achtbaan of mee met het treintje. Er is ook een schommelschip en een enge echte draaimolen. En dat voor heel je familie feestje of welk gezelschap dan ook. In de overdekte speeltuin kan je oneindig klimmen. Klim tussen bruggen en bouwconstructies. Kies je liever voor de uitdagende klimtoren, hoge glijbaan, botsautootjes of wat anders kan dat ook. Hiernaast heeft MiniMundi een speciaal gedeelte van o tot 3 en is miniatuur Walcheren te bewonderen. Kijk eens op de site. 

Mini Mundi bedankt!

STUDIO FREEK VONK

Deze toppers hebben ons bij de oceaanactie echt lief geholpen aan mooie kado's voor winnaars. Studio Freek is et bedrijf achter de Nederlands bekendste bioloog en presentator professor Freek Vonk. Onder andere bekend van televisieseries, live shows, tijdschriften en albums. En aan ons de eer hier wat van uit te delen aan jullie! Wat was die winactie spannend. Studio Freek Vonk heeft het en moet het wel mega druk hebben, maar toch namen ze de tijd en stonden ze ons persoonlijk te woord. Daar hebben we echt waardering voor en zijn we echt ook met wat we hebben gekregen…

Dankbaar voor  


BOUDEWIJN SEAPARK

In het Boudewijn Seapaek kan je goed terecht met kinderen en met je gezin. Samen met het park hebben we gezorgd dat er een mooi kado beschikbaar kon worden gesteld voor een winnaar. De winnaars zijn geweest en hebben van hun dag genoten en vonden vooral de shows erg mooi. Er zijn namelijk zeehonden en zeeleeuwenshows en een gloednieuwe show met dolfijnen. Buitenom de voorstellingen ebben ze zo een 20 attracties zoals een collercoaster, piratenboot en speeltuin. Regent het? Dan kan je binnen spelen waar nog eens 10 attracties te vinden zijn. Vergeet niet bij mooi weer de spetterende waterattractie te ontdekken dus neem je zwembroek mee! Neem in de winter je schaatsen mee voor de schaatsbaan. Kijk eens op de site!

Super bedankt voor de hulp! 

DIERENPARK DE OLIEMEULEN

Van deze lieve mensen kregen wij iets moois om aan de kids kado te doen. De winnaar was er heel erg blij mee, want wilde er altijd al een keer naartoe dus dat kwam helemaal goed uit! De Olieeulen is een kleinschalig dierenpark waar je oog in oog staat met bijna 1000 verschillende dieren zoals, apen, reptielen en roofvogels. Het is een mengeling tussen dieren en reptielenpark. Vogelspin in je and, slang in je nek, uil op je arm, noem maar op en het is heel educatief. Verder staan de medewerkers voor hun klanten klaar voor alle vragen en zij ze open en spontaan. 

Lieve Oliemeulen bedankt


ZOOPARC OVERLOON

Er valt veel te zien in Zooparc Overloon en voor de kids kregen wij een mooi kado. Daarmee hebben we jullie dan ook echt blij meegemaakt, want volgens de winnaar was et echt een hele leuke dat waar zij heel veel heeft mogen beleven en zien en zal ze snel weer een keer willen gaan als dat kan zo leuk was het. Er zijn verschillende expeditiegebieden en daar ontdek je de dieren. Je ontdekt sluippaadjes wat voor oudere kinderen leuk is. Er is ook een grote speeltuin aanwezigen een zelfbedieningsrestaurant. Her en der in het park vind je meerdere terrassen om lekker even uit te rusten.

Zooparc Overloon wij bedanken jullie nogmaals 


DIPPIE DOE 

Ook hadden we iets uit te delen van Dippie Doe voor de kids. En ook dat viel in hele goede aarde bij de winnaars. Ze hadden een top dag. En als de kids blij zijn, dan zijn wij dat ook. De binnenhaven in een klimparadijs met een klimtoren waar je ot het plafond kan klimmen. Voor de kleintjes is er de dreumesbaai waar ze kunnen leren lopen en diverse structuren en speelelementen kunnen ervaren. Er is ook een reuze glijbaan, vrije val, ballenbak en draaimolen. Ook buiten is er uren vermaak met 2 achtbanen, een zweefmolen, strandkussen xxl en veel meer waar je ouders ook in mee mogen. Rust lekker uit op het terras en geniet vooral van je dag.

Het was leuk bij Dippie Doe!


DE HEKSENKETEL VROUWENPOLDER

Van deze schatten van de heksenketel in Vrouwenpolder kregen we een mooi kado voor jullie! En wij weten al zeker dat het gaat bevallen, uitgaande vanuit eigen ervaring dan. Er is echt een hele ruime keuze uit pannenkoeken (je kan beter vragen wat kan er niet), maar je kan ook vis en vleesgerechten bestellen bijvoorbeeld. Hier kan je na een dagje strand of gewoon lekker met je gezin gewoon helemaal prima terecht. En dan hebben ze ook nog een super lief personeel. Voor kinderen is het ook leuk, want er is een speeltuin met o.a piratenschip aanwezig waar je je kinderen kan zien spelen terwijl u zelf op het zuidelijk gelegen terras zit.

Heksenketel bedankt!


NATURALIS

We konden een prachtprijs weggeven dankzij Naturalis. Waar kinderen zich even een echte Freek Vonk kunnen voelen. Meerderen geloven dan ook dat Freek daar naar school ging of gaat. Hoe cool is het dan om daar ook heen te mogen en kunnen gaan!?  Heel cool. Fascinatie voor biodiversiteit is de drijfveer. Naturalis laat de schoonheid van de natuur zien. Met hun verzameling aan kennis en data brengen ze het leven op aarde in kaart. Ze onderzoeken biodiversiteit om natuur te behouden en dragen bij aan oplossingen voor moeilijke vragen over bijvoorbeeld voedselvoorziening of klimaat.

Naturalis we zijn er erg blij mee! 


BERKENHOF TROPICALZOO

In kwadendamme ligt het mooie Berkenhof Tropicalzoo en zij hielpen ons mee een actie succesvol te maken met een mooie donatie. Daar zijn wij en de winnaars tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij mee! Wat valt er een hoop te beleven! Zo kom je er allerlei dieren tegen zoals leguanen en vogelspinnen, maar nog veel meer natuurlijk zoals de mogelijkheid van een slang rond je nek!! Durf jij dat? Uiteraard kan je ook de dieren van afstand bekijken. En wat zijn er toch ook vele kleurige dieren zoals de ara en gifkikker. We noemen zomaar wat dieren, maar kijk eens op de site wat er nog meer te zien en te lezen valt, dat is zeker de moeite waard!

Wij willen jullie nogmaals bedanken!    


LAMMERS BANCKERTPLEIN

Lieve Lammers zorgde tijdens onze prijsuitreiking voor eten voor alle vrijwilligers. Zo super lief vonden we dat! Het eten bij lammers is altijd goed. En er is ruime keuze in snacks ook vegetarisch. Het personeel is altijd opgewekt en vrolijk. Ze werken snel, netjes, hard en zijn ook nog eens zeer klantvriendelijk. Hoe tovereen ze dat toch allemaal voor elkaar :). Super toppers nogmaals bedankt voor alles en als we ooit iets voor jullie kunnen betekenen trek aan de bel!

Dank je wel!  


VAKANTIEPARK DE MEERPAAL

Van deze lieverds kregen we een heel erg lief en mooi geschenk om sado te doen! En degene die de prijs won, was er dan ook hemel erg blij mee! Als het weer wat warmen is gaat ze er lekker van geniete, want bij de Meerpaal kan je je zowel binnen als buiten heerlijk vermaken! Op loopafstand van het strand en omgeven door bos ligt in Zoutelande de camping waar je het grootste speelschip van Nederland, de prachtige en populaire waterspeeltuin en binnenspeeltuin vindt. Ook als niet campinggast ben je welkom bij de Meerpaal.

Bedankt namens ons en de winnaar Amy   


TERRA MARIS

Terra Maris maakte kinderen gelukkig met een bezoekje aan hun mooie museum. Maar Terra Maris (wat land van de zee betekent) is meer dan dat. Het ligt in het natuurgebied de manteling tussen Domburg en Oostkapelle. Een gave tentoonstelling voor jong en oud neemt je mee door de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en de natuur. Maak kennis met de natuur van de Delta, de inpolderinge en de meer dan 100 dorpen die in in de loop van de afgelopen eeuwen door het water verdwenen zijn. Maar laat je ook verrassen door het landschap van nu en de magie die het met zich meebrengt.

We zijn blij met jullie gift!

BOUNCE VALLEY MIDDELBURG

Bounce valley is nieuw in Middelburg en dat alleen al maakt het extra extra leuk dat we een f=gift kregen die onder andere ook geldig was voor Middelburg. En wat hebben de winnaars van alle locaties genoten! De gaten zitten nog in de lucht denken we :) Volgens bezoekers was het een echt feestje om er te zijn en gaan ze graag nog eens en misschien zelfs wel met hun kinderfeestje. Ze hebben echt een mega toffe dag gehad en waren blij dat hun zoon of dochter zo genoten heeft.

Bounce valley bedankt voor de bijdrage


VRIJBURGBAD VLISSINGEN?MIDDELBURG

In het vrijburgbad kan je terecht voor zowel zwemles als recreatief zwemmen. Dit mooie zwembad gaf ons een gift om te verdelen over jullie, om eens te komen zwemmen. Of je nu wilt werken aan sport of ontspanning, of misschien even rusten en bijkletsen in de horecaruimte? Vrijurgbaf is de sportieve ontmoetingsplek van Middelburg en Vlissingen. Het wedstrijdbad heeft 8 banen en is het grootste van het complex. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem waardoor de diepte kan variëren. De temperatuurt is 33 graden waardoor je er goed therapeutisch kan zwemmen. Het verenigingsbad heeft 2 duikplanken van 1 en 3 meter en het water is 27,5. Graden. Je vindt hier een bubbelbad, waterfontein, wildwaterkreek, glijbaan en ook voor de kleintjes een waterspeeltuin.   

Super aardig van jullie!

SPEELBOERDERIJ DEN SCHERPENBERG

Deze toppers gaven ons een mooie gift waarmee we jullie blij gaan maken! Hier op de speelboerderij valt zoveel te zien en te doen en ze zijn zelfs nog aan het uitbreiden. Buiten ook binnen je kunt je echt overal vermaken, ook als je wat wilt eten of drinken ben je hier aan het juiste adres. Jong en oud gaan altijd tevreden naar huis. Wil je een feestje organiseren? Ook dan kan je hier terecht. Kinderfeestjes zijn spetterend leuk en je kan kiezen uit 3 arrangementen, te reserveren vanaf 5 kinderen. Kijk op de website voor verdere informatie! 

Scherpenberg bedankt jongens


ONLINE SOCIAL GAMES

Wat kan je allemaal doen… Met deze mooie gift van online social games? Maak bijvoorbeeld een wandeling door de Nederlandse natuur door bossen of andere typerende natuurgebieden terwijl je leuke opdrachten maakt!. Het is geschikt voor het hele gezin. Lossen jullie alle raadsels op? En let je goed op hoeveel hekjes je tegenkomt bijvoorbeeld? Herken je de vogels, insecten en andere dieren? Verzamel zoveel mogelijk punten en bereik de top van de nationale ranglijst en ontvang je Nature Game Diploma! 

Lieve Online Social Game, we zijn er heel blij mee

ZEEUWS MINISTERIE VAN CHOCOLADE EN CULINAIRE ZAKEN

Van deze lieve mensen kregen wij een heerlijk kadootje om uit te delen! We wilden het nog zelf stiekem houden, maar hebben het toch maar eerlijk uitgedeeld en wat was diegene daar over te spreken en blij mee! Als je echt chocolade fan bent kan je hier terecht voor allerlei soorten chocolade en ook streekproducten. Op 1 juli 2013 zijn zij geopend in Middelburg. Zo hebben ze bonbons uit eigen atelier, chocolade print en maatwerk, kadopakketten en kan je het eventueel laten bezorgen. Wat een luxe

Lief ministerie super bedankt   

DOMINO’S PIZZA ROOSENDAAL

Lieve mensen van Domino’s Roosendaal bedankt dat jullie zo lief zijn geweest om een gift aan ons te doen. Dat waarderen wij echt enorm. Wist je dat Domino’s 17.000 winkels over de hele wereld heeft? En alleen al in Nederland jaarlijks meer dan 20 miljoen verse pizza’s maakt? Zelfs alle ingrediënten zijn vers. Ze bezorgen je pizza gemiddeld binnen 21 minuten en je kan je bijna niet bedenken hoeveel smaken en variaties er zijn. Ook vegetarisch, veganistisch en glutenvrij! En filiaal Roosendaal wilde ons helpen met een actie tussen aaaaaal die filialen in!

Wat een toppers

DOMINO’S PIZZA MIDDELBURG

Domino’s gaf ons een hele lieve gift waar we weer veel kids mee blij konden maken. Who doesn’t love pizza? En dan zeker die van Domino’s! En de keuze is reuze, ze hebben niet alleen pizza, maar ook pasta en allerlei andere overheerlijke dingen ap het menu staan. De locatie is heel centraal in de hoofdstad van Zeeland aan de rand van het centrum. Dichtbij voor iedereen dus. Ze werken er erg schoon, zijn klantvriendelijk en zelfs als het enorm druk is overheerst er dankzij het goed op elkaar ingespeelde team de rust en overzicht. Het team werkt hard, maar is opgewekt en je kan je pizza zo aanpassen zoals jij hem wilt!

Domino’s Middelburg super team 

HOLLAND & BARRETT

Dankzij deze toppers kregen wij een mooie donatie om uit te delen aan onze leden. We hebben er genoeg blij mee kunnen maken denken we zo. Zowel in de winkel als online is er de mogelijkheid tot deskundig en volledig klantgericht advies van een medewerker. Ze nemen graag de tijd voor de klanten en stemmen het advies af op iedereens persoonlijke situatie. Medewerkers worden intern geschoold en aanvullend getraind, zo zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen de natuurlijke gezondheid, verzorging en voeding. Het assortiment blijft uitbreiden en daar zijn zij erg trots op!

En wij zijn trots op Holland en Barrett   

GOEDGEMERKT

We kregen een lieve gift van goedgemerkt! Waar we heel veel aan hadden! Alle ouders herkennen et wel eens dat je kindje thuis komt met de verkeerde broodtrommel  of drinkbeker (soms zelfs jas). Dankzij goedgemaakt is dat probleem opgelost. Vanaf 2002 maken zij gepersonaliseerde labels voor uw kind. En deze zijn volgens de te lezen reviews van topkwaliteit! Ook zijn ouders erg te spreken over de klantenservice. Ervaringen van ouders brengt nieuwe inspiratie voor nieuwe producten, oplossingen en designs. Meegaan met de tijd en blijven uitvinden is waar ze zich voor in blijven zetten!

Dank jullie wel!  

EINDHOVEN AIRPORT

Lieve Eindhoven Airport super bedankt voor jullie bijdrage gaan we van genieten. Wat een klantvriendelijk en toegankelijke organisatie hebben we mogen leren kennen. Ze willen graag verbinden met de wereld. Als thuishaven of uitvalsbasis. Ze willen een goede buur zijn door benaderbaar en open te zijn. Ze treden naar buiten naar de buren en belanghebbende om in gesprek te gaan of nodigen hen uit eens te komen kijken. Elkaar leren kennen is de basis om elkaar te respecteren is hun motto. Veiligheid van alle mensen staat voorop! Ze zijn transparant  en betrouwbaar en streven naar een positieve impact op de omgeving. 

Nogmaals bedankt toppers! 

FC UTRECHT VANUIT HET HART

Dit allerliefste team gaf ons tickets om eens te komen kijken in hun prachtige stadion! Je kan er een rondleiding boeken en natuurlijk een wedstrijd bezoeken. Wat je daar ook gaat doet, ze zijn zo vriendelijk, geduldig en gastvrij en. Nemen echt alle tijd voor je. Hun missie is dat zij als club een bijdrage kunnen leveren aan een vitaler Utrecht en ze staan dan ook midden in de samenleving. Ze zijn oprecht betrokken en maken een verbinding tussen de wijken, stad en regio. Vanuit het hart! Lieve mensen

Bedankt vanuit ons hart

CACAOMUSEUM

We kregen een mooie gift van het cacaomuseum. Met de boodschap erbij dat het wel verstandig is om met kinderen te komen vanaf 7 jaar. Welke chocoladeliefhebber wil er nu niet eens een kijkje nemen (en proeven) in het museum en zich even voelen als Sjakie? Ze bieden de beste chocolade van de wereld en verrassende producten zoals cacaokaas of cacaoworst. Maar er is ook gewoon koffie, thee, chocolademelk en chocoladetaart. Bezoek ze en ontdek de wondere wereld van chocolade en cacao. Zo organiseren ze proeverijen, workshops, diners, rondleidingen en meer.

Bedankt voor de eer

DE DOMTOREN 

De trots en tevens het symbool van Utrecht is de 112 meter hoge domtoren. Wist je dat het de hoogste kerktoren van Nederland is? En dat er 465 traptreden zijn tot aan de top? Er hangen 64 klokken en samen vormen ze het geluid wat je door de hele binnenstad hoort. Op het moment wordt de domtoren gerestaureerd. Dat doen ze eens in de 50 jaar. De allereerste restauratie was 500 jaar geleden. Onderaan de doren ligt het domplein. Het kloppende hart van Utrecht. Wil je eens gaan kijken en klimmen? Je kan zomaar een bon winnen.

Bedankt voor de mooie gift  

NATIONAAL VIDEOGAME MUSEUM

Dankzij het Nationaal Videogame Museum mogen wij jullie blij maken met een leuk bezoekje. Wie van gamen houdt zal zich hier helemaal thuis en op zijn of haar gemak gaan voelen. Vanaf 1 december 2017 was het museum klaar voor actie. Er kwamen vele mensen op af en het meerendeel was heel enthousiast. Het museum is inmiddels en begrip en een succes mede dankzij het harde werk van de medewerkers en vrijwilligers. En ze willen nog uitbreiden en hebben nog veel meer grootse plannen in de toekomst dus stay tuned. 

Big thanks allemaal   

CARRY SLEE

Dankzij de enige echte Carry Slee kregen wij boeken van haarzelf opgestuurd om aan jullie uit te delen. Carry Slee werd in 1949 geboren in Amsterdam en werkte op latere leeftijd een paar jaar in het onderwijs. In 1988 maakte zij haar debuut met het schrijven. Onder andere schonk zij de grappige 5 delige serie Juf Braaksel aan ons. De boeken zijn voor kinderen vanaf 8 jaar. Er zijn plannen… voor een juf Braaksel film!!! Spannend toch. Ben jij de gelukkige die een Carry Slee boek van ons gaat krijgen? Houd jij van lezen eigenlijk?

Mevrouw Slee hartelijk bedankt!

SEALIFE SCHEVENIINGEN

Hier heb je ogen tekort. Maar gelukkig tijd genoeg om rond te kijken. Van sealitfe kregen we een geschenk speciaal voor jullie en dat is heel goed bevallen. Degene die geweest zijn stuurden mooie foto’s en waren erg onder de indruk geweest. Dat is heel leuk om te horen! Er zijn ruim 45 aquaria en in Amazonia ben je een beetje in het tropisch regenwoud. Je kan de bewoners van de rivier van de amazone zien en je kan door de tunnel lopen waar je omringd bent door 180.000 liter water en zeedieren ziet zoals de zeeschildpad en prachtige koralen.

Wat een prachtig kado! 


ALICE HEMMING

Stuurde ons gesigneerde boeken die zij zelf heeft geschreven! Hoe cool is dat. Haar boek was ook in de aandacht tijdens de Kinderboekenweek 2022 en heet: de blaadjes dief. Het gaat over een boze eekhoorn die maar niet snapt hoe het nu kan dat zijn boom gisteren nog blaadjes had en er vandaag zoveel weg zijn! Eekhoorn weet het zeker, ze zijn gestolen en dat betekent…. Dat er een blaadjes dief rondloopt… Het is een prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar over een eekhoorn die erg verbaasd is over de wisselingen van de seizoenen. Lieve Alice bedankt dat je dit hebt geschonken

Je bent een schat!


NOORDKADE UITJES

Van Noordkade kregen wij een mooi kado om weg te geven. Wat waren we stiekem jaloers, want kijk maar eens op de site wat er allemaal mogelijk is bij Noordkade! Van Escaperooms tot bierproeverijen, kinderfeesten tot subquiz de mogelijkheden zijn flink. Het is dan ook een te korte ruimte om alles te bespreken en daarom verwijs ik jullie naar de website om daar te kijken wat het aanbod precies is. Wat zouden jullie leuk vinden om te doen?

Noordkade super bedankt!


HET SPOOKKLOOSTER

Het spookklooster heeft ons een mooie gift gegund waar jullie pret aan beleven en nog zullen beleven. Het Escaperoom spel speelt zich buiten af en is voor het hele gezin of groep waar je mee bent. Als je het landgoed oprijd kom je in een andere wereld terecht. Overal voel je de magie!Het lijkt alsof je zomaar een tovenaar of elfje kan tegenkomen. Maar eh… is het allemaal wel zo rustig als het lijkt? Tijdens een al puzzelende wandeling van ongeveer 2 kilometer leer je van alles over het klooster. Weten jullie te ontsnappen? Het duurt ongeveer 75 tot 90 minuten en is voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar.

Lieve mensen bedankt! 

ESCAPEROOM DE BAGIJNETOREN

Welk geheim draagt de Bagijnetoren met zich mee…. Durf jij aan te kloppen? Weet dat als je eenmaal binnen bent, er geen weg meer terug is! Ontvlucht eventjes de werkelijkheid, en laat je meeboeren naar de spanning van de 16e eeuw. Sinds de verplaatsing van de Bagijnetoren in 2011, gebeuren er vreemde dingen in Delft en dan met name rond de toren. Diverse mensen hebben al laten weten geen stap meer (te durven) zetten in Delft en sommige mensen zijn zelfs op mysterieuze manier verdwenen… Ben jij of zijn jullie dapper genoeg om Delft en zijn inwoners te helpen? LET OP! Het betreden van de Bagijnetoren is geheel op eigen riscico! En voor deze spannende toren hebben wij de eer gekregen om een voucher te krijgen en daar was iemand heel erg gelukkig mee!

Mega tof!


ESCAPEROOM OISTERWIJK

We kregen een kist aangeboden van Escape room Oisterwijk waarvan ik dacht we hem moesten halen (stom stom) dat was natuurlijk niet zo. Het werkte heel anders. Ik moet echt erbij vertellen dat alles zelf bedacht en zelf gemaakt is! Dit komt van de website: met een rode houthakkers-blouse aan en een rieten mandje mogen jullie op excursie met de boswachter, Eenmaal in zijn leuke knusse huisje lijkt het alom gezelligheid. Echter slaat de stemming volledig om naarmate het spannende spel vordert en blijkt dat de boswachter een geheim koestert. Zaak om je zo snel mogelijk uit de voeten te maken, voordat hij terugkeert en jullie aantreft in zijn kamer!

Boswachter? Bedankt!


ESCAPEROOM SNEEK

Dankzij deze lieve mensen konden wij een groep gelukkig maken met een bezoekje aan hun escaperoom. En dat wil natuurlijk niemand missen! Je kan kiezen uit 5 escaperooms en elke kamer heeft een andere moeilijkheidsgraad en spelbeleving. Natuurlijk is het wel zo dat je in elke kamer moet samenwerken om binnen de tijd de kamer te verlaten. Voor bedrijfsuitjes, vriendenavondjes of kinderfeestje ben je hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar een spannende beleving van 60 minuten zwoegen. Raakt er niemand in de stress? 

Escaperoom Sneek, super bedankt!


GLOWGOLF MIDDELBURG

Wat een superervaring is het om te golfen bij glowgolf in Middelburg! Tussen de dieren die licht geven in het donker en ook nog eens geluid maken, zorg jij ervoor dat je het balletje de baan over het putje in slaat. Onder de dieren door zelfs! Of dwars er doorheen niks is te gek. Glowgolf Middelburg is echt een leuk uitje voor jong en oud of als familie of vriendengroep. Van deze toppers kregen wij een donatie om uit te delen waar we kids heel blij mee hebben kunnen maken waarvoor

Heel veel dank!


ECOMARE

Beleef een spetterende dag uit bij Ecomare voor alle leeftijden! Natuurlijk zie je zeehonden, maar ook vissen, zelfs vogels! en andere dieren van dichtbij. Wil je meer weten over het Werelderfgoed, de mooie Waddenzee, Noordzee en Texel bezoek dan het natuurmuseum. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park (Duinen van Texel) en is echt een bezoekje waard waar je je een paar uur kunt vermaken. We zijn heel blij met de verkregen en vergeven kaarten! 

Bedankt Ecomare

DIERENPARK AMERSFOORT 

We waren en zijn echt super blij met de kaarten van dierenpark Amersfoort. Weet je wat je hier kan leren? Welke dieren het beste kunnen graven of klimmen en welke de felste kleuren hebben of meest bijzondere geluiden maken! Weet jij al welke dieren de grootste ogen hebben? Neem op de website alvast een kijkje hoe het park eruit ziet. In het themagebied woud is vanaf nu de woudwachter eet bezoeken. Hij is gek op natuur, maar vooral op vogels. Ga jij hem bezoeken?

Dierenpark Amersfoort bedankt!

THEATER DE HOFNAR

Lieve Hofnar, bedankt voor jullie kaartjes voor de film. Samen beleven, delen en genieten van kunst en cultuur draagt positief bij aan de samenleving zoals jullie zelf ook zeggen. Het verbindt ons. Hofnar treed ook buiten de muren en zoekt de mensen op door activiteiten te organiseren. Het theater is een plek voor iedereen en men legt het bezoek graag in de watten. Er is wisselend aanbod in de Hofnar, voor elk wat wils. Ze streven ernaar je een onvergetelijke avond te bieden, dat zit in hun DNA (Dankzij Natuurlijke Aandacht) Dat laatste bedachten we zelf gezien alles waar Hofnar voor staat!

Iedereen bedankt!

MAASPODIUM ROTTERDAM

Maaspodium Rotterdam schonk ons kaarten en ook nog eens goodiebags waarmee we jullie verrast hebben! Hoe cool is dat? Onder artistieke leiding van René Geerlings maken en programmeren zij voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Hierbij staat verbinding centraal op alle mogelijke vlakken. Ze vertellen toegankelijke en uitbundige verhalen. Maas theater maakt eigenzinnige dans en theaterproducties. Ook worden alle soorten muziek wel betrokken bij wat er wordt gespeeld. De mensen van Maas kunnen en durven zichzelf te laten zien! Ze zoeken samenwerking op en willen laten ervaren wat theater te bieden heeft. Verschillende werelden komen bij elkaar bij Maas die met elkaar verbinden.

Bedankt voor de verbinding!

THEATER DE FRANSCHE SCHOOL

Dankzij De Franse School kregen wij tickets voor het theater om jullie te laten genieten van een voorstelling. Ze besteden speciale aandacht aan talent uit de stad en regio. Jaarlijks worden er met diverse andere partijen projecten georganiseerd voor en door de stad. Het theater staat wel midden in de samenleving en vindt talentontwikkeling en het maken van verbinding tussen amateur en professionele kunst heel belangrijk. Zo is het niet alleen een theater, maar ook een filmhuis. Wekelijks is er een wisselend aanbod te zien met daarin een keuze voor jong en oud.

Bedankt dat we mee mochten genieten!

THEATER DE MYTHE GOES

Van de Mythe in Goes kregen wij kaarten. En daar waren de prijswinnaars en wij super de luxe blij mee! De voorstelling moet nog komen, dus we kunnen nog niet vertellen hoe het was, maar als we kijken op de site komt dat niet alleen qua show wel goed, want ook is het theater prachtig. Het gehele seizoen is er een groot aanbod aan voorstellingen te zien (kijk daarvoor op de website!) Het theater ligt centraal, is modern en je kan er heerlijk eten en drinken. Geniet van de prijs winnaars! En….

Bedankt de Mythe!

SCHAFFELAAR THEATER BARNEVELD

Het Schaffelaar theater in Barneveld gaf ons kaarten voor een geweldige show die nog moet komen, maar nu al niet meer stuk kan! En als we het theater opzoeken ziet het er prachtig uit. Het staat in het centrum van het Gelderse Barneveld. Wist je dat er jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers kwamen naar het Schaffelaar? En dat ze al deze gasten begroeten met een warm welkom en zich thuis proberen te laten voelen? Ze hebben altijd een ruim aanbod aan verschillende soorten theater en film. Kijk vooral eens op de website!

Barneveld Schaffelaar enorm bedankt!

THEATER KERKRADE

Theater Kerkrade is een onderdeel van Parkstad Limburg theaters. Wij waren gelukkig met kaarten voor Kerkrade. Parkstad Limburg houdt van verandering en hun medewerkers zijn creatief en willen zorgen voor een sterk imago. Ze maken zich gezamenlijk hard om bijzondere theaterproducties van de grond te krijgen. Op het gebied van cultuur en accommodatie willen ze ondernemend zijn en hebben dan ook een sterke missie. Ze zijn gastvrij en vriendelijk en voorzien je daar waardig van informatie. De klant op 1! 

Theater Kerkrade super bedankt!


SPEELHUISTHEATER HELMOND

Het Speelhuis wat zijn we jullie dankbaar voor jullie bijdrage! Echt mega tof. En wat hebben jullie ook veel voor ons gekoppeld en gedaan. Het Speelhuis gelooft dat alle vooruitgang komt uit creativiteit en dat het meest waardevolle in een mens zich niet uit laat drukken in cijfers. De momenten van nieuwe ervaringen zijn de momenten die je het langs bijblijven. En in het theater stap je even in een andere wereld! Dat kan zomaar zo een moment zijn, creativiteit schept namelijk nieuwe ruimte. Diversiteit en durf tonen dat is belangrijk. Alles wat niet of wat je nog niet goed kent, belooft een nieuwe ervaring en nieuwe wending en daar gaat het Speelhuis voor!

Shout out naar jullie!

HET CONCERTGEBOUW AMSTERDAM

Het Concert Gebouw heeft ons gelukkig gemaakt met kaarten voor een voorstelling! Zij willen voor iedereen toegankelijk zijn in het unieke gebouw met een prachtig en uniek aanbod. Ze willen graag muziekgeschiedenis blijven schrijven om tot de wereldtop van de concertzalen te blijven horen. Alle medewerkers zetten zich daarvoor met hart en ziel in. Jong en oud kan terecht in het concert gebouw en ook zetten de medewerkers zich met hart en ziel in voor de klant. Om jullie je daar 100% thuis te laten voelen en te laten genieten.

Bedankt! 

ZAANTHEATER ZAANDAM

Het Zaantheater was zo lief om ons kaarten te geven voor 1 van hun voorstellingen! Ze bieden echt van alles aan, denk aan: cabaret, dans, opera, musical, concert, toneelstuk, internationale shows en jeugdvoorstellingen. Zo is er echt voor elk wat wils. Er zijn premières van grote projecten, maar ook van het kinderboekenweekfeest of peuterfestival. Of je nu jong, wat minder jong, samen, alleen of met een hele groep gaat… Het Zaantheater is de ideale locatie.

Onze dank is groot!    


BALLORIG VELDHOVEN

Ballorig Veldhoven heeft ons kaarten gegund voor kinderen om te komen spelen bij hun. En dat viel hemel goed in de smaak. Wat maakt Veldhoven anders dan de andere ballorigs? Wat zegt bijvoorbeeld het personeel over hoe het is om daar te werken? Medewerker: het is zo allround en nooit hetzelfde, we zijn een jong team wat bestaat uit leuke collega’s en ook een hecht team. We gaan helemaal voor ons werk en staan altijd klaar voor de kinderen. Als kinderen even hun pappa of mamma niet kunnen vinden dan nemen we ze echt bij de hand en zoeken we samen en we voelen ons ook echt verantwoordelijk voor wat we doen. Ze voelen zich verbonden met de kinderen en hun werk. Mooier kan niet

Ballorig Veldhoven bedankt 

BALLORIG VEENENDAAL 

Van Ballorig Veenendaal kregen we kaartjes om kids gelukkig mee te maken en dat is natuurlijk gelukt, want naar Balorig gaan wie wilt dat nou niet? Zelfs wij vinden het stiekem nog leuk! Maar wat maakt Veenendaal dan anders dan anders? Binnenkort de mening van het personeel.

BALLORIG GRONINGEN

Ballorig Groningen was zo gul om kaartjes met ons te delen om kinderen daar te komen laten spelen. En ook dat was een super ervaring voor de kids! En wij weer jaloers dat wij niet mee konden natuurlijk. We hadden de kaartjes in zakjes verpakt met snoepjes en confetti en zo uitgedeeld. Wat hun werk zo bijzonder maakt vertellen ze binnenkort.

BALLORIG GOUDA

Ballorig Gouda gaf ons tickets voor een dag plezier tussen de ballen in hun paradijs! Nou ja ons…. Jullie natuurlijk. En plezier hebben jullie gehad! Maar hoe kan dat natuurlijk ook anders? Er is ook zoveel te beleven en doen bij Ballorig Gouda. Hier vertelt een medewerker meer over binnenkort.

BALLORIG VLAARDINGEN

Ballorig Vlaardingen was zo lief om ons kaarten te geven om kinderen een dagje uit te gunnen in het hele gezellige en leuke ballorig! Misschien wel van Nederland zegt een medewerken, omdat het klein en huiselijk is en overzichtelijk. Daarnaast werk ik met een hartstikke fijn team. De mensen werken er al lang, zo een 5/6 jaar. Je krijgt hier een beetje een huiskamergevoel. Hier kan je overal je kindereen zien je kan gewoon op je gemakje gaan zitten. ik hoop dat ik uitstraal wat ik voel van binnen over deze ballorig. De beleving en sfeer is anders als je met een hecht team werkt en we zijn standvastiger en stabieler. Je voelt aan, als er wat gaat gebeuren. Zo ben ik ingespeeld op het ballorig. Ik vind het heel gezellig en warm en hoop ik dat overbreng. Ook in de horeca doen we ons uiterste best, we hopen dat iedereen met een blij en tevreden gevoel naar huis gaat.

Toppers!!!! Bedankt

BALLORIG ROERMOND

Ballorig Roermond deelde kaarten aan ons uit om kids in het zonnetje te zetten in hun mooie Ballorig. En daar waren wij super blij mee! En de kids die ze kregen ook! Van de glijbaan, rennen tussen de ballen, wat is er toch wel niet allemaal mogelijk!? Volgens een medewerker: bij Ballorig Roermond werd ik ontvangen in een warm team. Stap voor stap werden mij rustig de werkzaamheden uitgelegd. Ik heb het er erg naar mijn zin! Vooral door de diverse werkzaamheden en het gezellige team. We maken er altijd met onze gasten of ze nu klein of groot zijn een feestje van, Hard werken is het ook, maar met alle plezier en dit is echt wel een leuke bezigheid.

Ballorig Roermond jullie zijn toppers 


BALLORIG HEERENVEEN

Ballorig Heerenveen maakte de kids blij met een dagje spelen in hun paleisje. En de gelukkige kids hebben enorm genoten! Wat maakt hun nou anders dan anders? We vroegen het een medewerker: we hebben een heel leuk team en zijn heel hecht. Ook is het contacten met de klanten en kinderen heel spontaan en leuk, er is veel variatie in de werkzaamheden. Je kan echt van alles doen. De kinderfeestjes zijn ook heel erg leuk er komen dan groepjes en dan gaan we zingen, de jarige krijgt een kadootje en aan het eind mag de jarige een verfhandje zetten op de muur. Wij hebben ook nog een lounge gedeelte waar je je even terug kan trekken en een hele leuke manager!

Ballorig Heerenveen super bedankt!

 BALLORIG ARNHEM

Ballorig Arnhem maakte meerdere kinderen gelukkig met kaartjes voor hun paradijs. We hebben ons voorgenomen overal maar eens zelf te gaan kijken in het echt! Volgens een medewerker: we hebben super leuk personeel en heel divers, de omgang met de mensen het praatje tussendoor geniet ik het meest van. Als de kinderen lachen, krijg ik soms zelfs de slappe lach. Ja, ik vind het de leukste baan die ik ooit heb gehad en het is hier hartstikke leuk om te spelen. Er is respect je zal het eigenlijk moeten ervaren hier. Je voelt jezelf weer jong en het houdt je jong, ook met het jonge personeel. Ik heb hoogtevrees, maar haal de kinderen wel van de vulkaan af als het nodig is. We hebben van jong tot oud speelmateriaal. De kinderfeestjes gaat extra aandacht naartoe. We gaan dan bijvoorbeeld zingen en schminken. De kinderen en ouders moeten het echt naar hun zin hebben en we vragen dat ook regelmatig na aan de ouders en kinderen. We nemen een stukje zorg uit handen van de ouders. Plezier staat voorop!

Ballorig Arnhem geweldig bedankt!


MONKEY-TOWN OVERAL 

Ook hebben we kaarten gekregen voor Monkey Town die overal geldig zijn! Is dat niet even handig! Bij Monkey Town is het natuurlijk altijd een feestje en wie wilt er nu een feestje missen? Niemand!

Iedere Monkey Town lijkt misschien hetzelfde, maar dat is niet zo! Er zit wel degelijk verschil in de teams, de aanpak, inrichting en aanwezige spelmaterialen. Daarover lees je hier op de site bij elke Monkey Town meer. Wil je in aanmerking komen om kaartjes te winnen voor een keertje spelen? Doe dan zeker mee aan onze acties op de Facebook!

Liefs van ons

MONKEY-TOWN MAARSSEN

Van Monkey-Town Maarssen kregen we niet alleen kaartjes, maar ook een grote donatie spullen! Hoe tof is dat!! We hebben en maken hier nog steeds kinderen enorm gelukkig mee. We hebben even gebeld of Monkey Town Maarssen zelf iets kon vertellen over wat hun anders maakt of op doet vallen. Medewerker: heel veel verschil in het werk dat we doen, zoals laser game en gewoon spelen, maar ook de  interactie met het publiek. Het verschil is het aantal en publiek aan mensen wat komt, echt alle leeftijden en nationaliteiten, dat maakt het leuk. Het personeel is top, al met al het hele management leuk. Iedereen is welkom en we luisteren naar feedback we zijn open en horen echt de klant we krijgen ook terug dat we gastvrij zijn.

Bedankt schatten

MONKEY-TOWN UITHOORN

Bij Monkey Town Uithoorn ben je aan het juiste adres voor plezier en pret. Wij kregen kaartjes om jullie dat te bewijzen! Ze hebben veel te bieden en daar vertelt een medewerker jullie meer over zo snel mogelijk.

MONKEY-TOWN LEERDAM

Monkey Town Leerdam heeft ons geholpen aan kaartjes speciaal voor jullie zodat jullie daar konden komen genieten van al wat er te beleven valt! Nieuwsgierig naar wat dat allemaal is? Hier binnenkort een medewerker die wat meer erover vertelt.

MONKEY-TOWN DELFT

IMonkey Town Delft schonk ons tickets en speelgoed voor jullie allemaal is dat niet super lief? Wij vinden van wel! Het hart in Delft zit op de goede plek en dat stralen ze ook uit. De rust heerst tussen de vrolijk spelende kinderen. Binnenkort een review van een medewerker.

MONKEY-TOWN ZWOLLE

Monkey Town Zwolle daar ga je door het dolle! Uren plezier en vermaak en ze staan er allemaal voor je klaar. Met het ruime aanbod aan spelmateriaal kan je je wel even bezighouden en de vaders, moeders, opa’s of oma’s kunnen lekker zitten en wat eten of drinken. Wat zeggen de medewerkers? Dat hoor je snel.

MONKEY-TOWN AMERSFOORT

Monkey Town Amersfoort is the place to be voor een dagje uit. Het team staat voor je klaar om je te ontvangen en je een onvergetelijke dag te bezorgen! Jong en oud, kind of volwassen je kan je er echt wel een poos vermaken. En dit is waarom volgens de medewerkers, die dat snel vertellen zullen.

FIVE STAR FARM SPEELBOERDERIJ FIVE STAR FARM

Hier heb je echt een hele dag vermaak en is het een hele belevenis om te zijn. Fantasiewerelden komen tot leven zowel in de binnenspeeltuin als buiten waar ze kunnen racen over de skelterbaan of spelen in de zandbak. De binnenspeeltuin is in de grote schuur en is opgebouwd uit drie verdiepingen met op elke verdieping uitdagende speelmogelijkheden. Als u beneden zit kunt u door de open structuur uw kind altijd zien. Er is een apart hoekje waar de allerkleinsten rustig kunnen spelen en ook. Liggen er kleurplaten klaar op de keukentafel of kun je bouwen met de duplo. Ook is er prima aanbod van horecagelegenheid voor jong en oud. Je kunt zowel binnen als buiten lekker zitten. Al met al prima geregeld! En we kregen hier een flinke schenking van!

Onze dank is super groot!

SCHATEILAND ZEUMEREN

Van de schatten van Avonturenpark Schateiland kregen wij een donatie kaartjes. De winnaars konden op avontuur met de vrolijke vriendjes Zack en Zara en beleefden spannende avonturen. Samen met Piraat D=Gouddukaat konden zij het hele eiland verkennen en uitkijken over het water en op zoek gaan naar de schatkamer. Je kan er ook goud zoeken met een zeef en het gevonden goud mee naar huis nemen voor in je schatkist. Zie Zack en Zara op het podium en beleef de leukste avonturen met ze mee. Voor de kleine avonturiers is er een speciaal hoekje ingericht waar ze veilig kunnen spelen.

Bedankt Schateiland

THE MAXX VEENENDAAL

The Maxx heeft voor ieder wat wils. Van karten, Jumpen, lasergamen, glow in the dark golfen, poolen, darten en zelfs een Escape Room! Ook is er een horecaplein waar je even uit kan rusten. 

Deze toppers hebben ons enorm geholpen met hun donatie! We kregen van alles wat! Denk hierbij aan glowgolf en zelfs bowlen! Wat wil je nog meer!?

Bedankt!


AVONTURENBOERDERIJ MOLENWAARD

Hoe leuk is het om met Fien en Teun op ontdekkingsreis te gaan?

Ervaar hoe het is om te leven op de boerderij, maak een pony’tje, rijd op de trekker, knuffel met de liefste dieren of geniet van een show.
Bij Molenwaard kan het allemaal! Deze lieve mensen hebben ons geholpen aan tickets, waarmee wij jullie weer blij konden maken!

Dank jullie wel!


JULIANATOREN

Met meer dan 60 te gekke shows en attracties is het niet gek (maar te gek) dat Julianatoren in 2020 al eens is uitgeroepen tot beste kinderpark! Wist je dat op 15 april 1910 de eerste steen werd gelegd van de prinses Julianatoren? En dat het park vernoemd is naar de toren ie midden tussen de attracties staat?
Dankzij deze lieve mensen mochten wij tickets ontvangen waar we jullie mee hebben blij kunnen maken 

Lieve Julianatoren dank je wel!


AVIFAUNA

Wat een belevenissen zijn er in het prachtige Avifauna!

Tijdens de prachtige wandeling die je door het park kan maken kom je echt van alles tegen. Denk aan: de mooiste vogels uit de meest verschillende werelddelen, waarin jij je dan eventjes begeeft. Maar ook dwergaapjes, half apen en rode panda’s! En dat van heel dichtbij! Kijk eens op de website welke dieren er allemaal zijn en wat je er kan beleven. Van deze schatten kregen we kaarten om jullie weer mee te verrassen

Bedankt :)


NEELTJE JANS

Of het nu goed of slecht weer is, bij Neeltje Jans kun je altijd terecht voor een heerlijk dagje uit! Een kus van een zeeleeuw, zwemmen met haaien, zeehonden show, rondleiding in het aquarium/Oosterscheldekering of duinlandschap de mogelijkheden zijn oneindig en dan hebben we het nog niet eens over de belevenissen op het park zelf! Ook voor kinderfeestjes ben je hier aan het goede adres! Lieve Neeltje Jans bedankt voor jullie donatie aan ons.

Liefs van ons


MARITIEM MUSEUM

Iedereen is welkom bij het Maritiem Museum en het is er ook voor iedereen leuk! Ze hopen  en gaan er al bijna 150!!!! Jaar voor dat iedereen zich dan ook thuis voelt in het museum. Jaarlijks organiseren zij ook een ontwerpwedstrijd voor een school. Ze hopen zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken en te laten zien waar de maritieme wereld uit bestaat en nemen je echt even mee. Ze gunden ons tickets om de kinderen die in de prijzen vielen een kijkje te laten nemen bij hun mooie museum en doel. 

Bedankt daarvoor!


MOLENDUINBAD NORG

Recreatief zwemmen?, Een zwemeestje?, Discozwemmen? Of van de 30 meter lange glijbaan af roetsjen? Het kan allemaal bij Molenduinbad Norg! Zwem in het 25 meter bad met een temperatuur van 30 graden of geniet van het bubbelbad, Turks stoombad of heb plezier van de stroomversnelling. Wat wil je nog meer… Ook met kleine kinderen kun je goed terecht bij het zwembad. Ze hebben een peuterbad en veel spelmateriaal. Molenbad Norg is voor iedereen! En wij kregen zomaar tickets om met jullie te delen! Is dat niet super

Ontzettend bedankt!


PALEIS HET LOO

Van Stichting Present Apeldoorn kregen wij kaarten voor Paleis het Loo. Zo lief! En zo welkom en leuk! Ook hiermee hebben wij vele mensen blij kunnen maken. Voor een dagje prins of prinses zijn in een echt huis van een koning(in) wat gaaaaaf!!!!! Paleis het loo is het grootste, authentieke 17 eeuwse paleis van het huis Oranje Nassau. Je kan hier zien hoe de Oranjes woonden, werkten en hoe de tuinen eruit zagen. Ook natuurlijk het paleis en de natuur… Het is een bijzondere plek. De mensen die ervoor werken werken hard om het zo authentiek te houden en om de sfeer zo leuk te houden. 

Bedankt voor deze kans!


PLOPSA STATION ANTWERP

Er valt een heleboel te beleven in Plopsa Station Antwerp! Zo kan je al je helden ontmoeten zoals: Plop, Wickie, Maya, De Smurfen, Suske en Wiske, Bumba en meer. Zo zijn er ook attracties als het smurfenavontuur, wat een spannend ritje beloofd te worden. Dan hebben we tijd tekort om te praten over Wickies valtoren, Suske en Wiske: de razende race, Storm op zee, Lucky Luke express, er is echt genoeg te doen voor een compleet dagje uit! Deze lieve mensen gunde ons tickets om jullie blij mee te maken om een dag plezier te komen hebben in Antwerpen! 

Super bedankt!


REPTIELENHUIS DE AARDE

Kom jij kennismaken met en alles leren over reptielen? Als echte dierenliefhebber is het echt onmisbaar hier eens heen te gaan en je mag hier al je vragen stellen die je hebt over reptielen aan de verzorgers. Tip? Schrijf je vragen van te voren op! Hier staan ze echt voor jou en de dieren klaar. Ze verzorgen naast de dieren, bijvoorbeeld ook kinderfeestjes! Heb jij trouwens weleens een echte slang vastgehouden? Hier is echt veel mogelijk in overleg. Dankzij reptielenhuis de aarde werden wij in de gelegenheid gesteld meerdere van jullie te verblijden met een bezoek aan de aarde!

Echt bedankt!


Sponsor text hier 


DE VIERLINDEN

Kinderen kunnen zich bij de Vierlinden echt uren vermaken (en ouders ook) door al wat er te bieden is! Bij aankomst krijg je een polsbandje. Laten we beginnen met de binnenspeeltuin die helemaal in het thema natuur is gemaakt met volop klim en glijplezier. Een echte boomhut en wandel/glij, kruiproutes op 8 meter hoogte. Tussendoor het spelen kun je zelfs nog naar de kinderboerderij, buitenspeeltuin, waterspeeltuin, sportvelden en het ambachtscentrum. Ook kun je hier perfect terecht met je kinderfeestje! Voor jullie kregen wij tickets om het hier eens van binnen te gaan bekijken

Hoe tof is dat!!!!!


ZOO OSNABRUCK

Het in Duitsland gelegen Dierenpark Osnabrück is een bezoekje meer dan waard! Het is er groot genoeg en er zijn veel verschillende dieren te bewonderen. Je kunt ook een spannende expeditie in het dierenrijk boeken! Kortom hier is van alles te beleven. Ook wordt er in het park veel georganiseerd voor de kinderen. Ze maken er echt een onvergetelijke dag van! We waren zo blij met de kaarten die wij kregen! 

Mega Bedankt!


STEINERBOS BELEVENISPARK

In het Steiners belevenispark heb je genoeg te doen in een dag. Buiten is er een prachtig speelbos waar je je kan uitleven, een blotevoetenpad en een natuurspeeltuin. Hiernaast kan je gaan kijken bij die lieve schattige diertjes op de kinderboerderij. En dan heb je ook nog een midgetgolfbaan waar jij je slag kan slaan, skelterbaan, keuzeglijbaan en springkussen, roeivijver, speleobox, binnenspeeltuin en als het goed weer is genieten in het buitenbad. Wij mochten jullie blij maken met tickets!

Enorm bedankt daarvoor! 


SPEELPARK OUD VALKEVEEN

Weer of minder goed weer, je kan hier heerlijk spelen dat is een feit. Het park heeft een grote speelweide, theater en eigen strand. En ze beschikken over een indoor speelhal van maar lieft 1500 m2 en een echte bioscoop met leuke series en kinderfilms. Je kan hier groot of klein terecht, ook peuters en kleuters in het speciale Miniland. Er zijn meer dan 35 attracties en speeltoestellen. Wij prijzen ons gelukkig met kaartjes voor dit mooie park waarmee we jullie konden blij maken. 

Super tof!


OUTDOOR VALLEY WINTERSPORT

In 1 woord vermaak!!! Omdat er zoveel is haal ik de twee dingen eruit waarvoor we kaartjes hebben gekregen. Net Adventure is een speelkasteel/trampolinepark voor kinderen van 5 t/m 14. Klim, spring meters boven de grond en wees niet bang, want er zitten netten aan de zijkanten. Geniet van het uitzicht vanuit de uitkijktoren en ga ban de glijbaan terug naar beneden. Tubing…. Via de lopende band ga je naar boven en kies je daarna zelf welke van de drie banen je wilt doen. Kies je voor de 110 meter lange baan of de 120 met 2 extreme bochten? Je pakt een band, gaat er inzitten en gaat het avontuur aan! Je mag Tuben vanaf 5 jaar. We zijn hartstikke blij dat we jullie blij hebben kunnen maken met deze toffe prijs

Super thanks


SWIMFUN JOURE

Hier is het waterpret x 100 na de renovatie in 2019. Laten we beginnen met het golfslagbad. Ieder half uur lijkt het of je in de zee zwemt! Voor de peuters is er een warm water badje met een watespuitende speelbal en een glijbaantje. Maar niet te vergeten! De sensationele wildwaterbaan Wild River waar je op zo’n 5 meter hoogte aan een gaaf en onvergetelijk avontuur begint! Buitenom al dat gespetter zijn er ook ruime voorzieningen op het gebied van wellness zoals een stoombad, kruidenbad, sauna en zonnebank. Voor elk wat wils! En wij hebben kaarten gekregen voor jullie! Hoe lief!

Bedankt Joure!


MATTEL PLAY

In FEC Sevenum, Mattel play kan je je helemaal uitleven tussen je grote helden. Het is een centrum waar jong en oud zich kunnen vermaken. Zo is er lasergame, portal Sevenum waar je een real life gamewereld binnenstapt, trampolines, freerunningbaan, pomptrack en voor de kleintjes een indook attractiecentrum. Je komt er helden tegen zoals Brandweerman Sam! Op het terrein zitten 11 verschillende restaurants. FEC Sevenum is ideaal voor een dagje uit. 

Helaas is FEC door een brand voorlopig gesloten. Wij als Samen in Actie kijken wat we kunnen doen om ze te helpen. De kaarten die wij van FEC hebben gekregen kunnen voorlopig niet worden gebruikt en delen wij niet uit. 

Sterkte jongens  


CIRCUS RENZ INTERNATIONAL

Beleef 2 spectaculaire uren bij Circus Renz International! Al sinds 1842 zet de familie Renz de traditie voort en geven ze adembenemende shows weg. Het is geschikt voor jong en oud, voor families, voor iedereen! Wat krijg je zoal voorgeschoteld? Clowns, jongleerwerk, acrobatiek ook in de lucht, dans, dressuur met paarden en kamelen en nog veel meer. Een echte circus-vibe. We werden verwend met tickets waar we veel mensen mee blij hebben kunnen maken en die hebben gezegd het heel gaaf gevonden te hebben.

Onze dank is groot!


DORDTS WINTERCIRCUS

2 uur spanning, sensatie en een dosis humor bij het Dordts wintercircus. Afgelopen jaar kon je dit circus bewonderen tussen 22 december 2022 en 3 januari 2023. Tonie Teuteberg staat er niet alleen voor zijn circus, maar zet zich ook in voor voedselbanken en mensen die het financieel zwaar hebben want (is zijn motto) niemand hoort met kerst alleen thuis te zitten! Prijswinnende topartiesten schitteren inzet circus. We kregen kaarten van Tonie en degene die geweest zijn raden het circus iedereen aan!

Tonie je bent een topper!


ZEEHONDENCENTRUM PIETERBUREN

Als je echt zeehonden wilt zien, maar er ook vooral over wilt leren ga dan eens naar Pieterburen. In de opvang doen ze onderzoek naar wilde zeehonden. Hoe ze zich gedragen, hoe ze eraan toe zijn (hun ecosysteem), hoe ze kunnen voorkomen dat ze in de problemen raken, en hoe ze de zeehond van de beste zorg kunnen voorzien als ze toch in de problemen komen, die informatie delen ze met collega’s over de hele wereld. Door zulke onderzoeken bestaan er ook zeehondenwachters. Wanneer een zeehond in nood lijkt te zijn gaat hij/zij eerst kijken. Dat kan jij als je er bent ook leren! Maar dan met een zeehondenknuffel. Pieterburen legt je dan alles uit en jij bent een echte zeehondenwachter voor een dag. We kregen tickets om dit mogelijk te kunnen maken.

Waarvoor grote dank.


KAASBOERDERIJ SCHELLACH

Kaasboeederij Schellach is niet zomaar een kaasboerderij.. De koeien verblijven in een unieke stal. De wanden hebben een weersensor, zodat de koeien het hele jaar door in de stal kunnen staan. Natuurlijk mogen ze ook alle 80 lekker springen in de wei , maar ze hebben altijd de keuze om toch binnen te gaan staan. Melkveehouderij en kaasmaken is de hoofdtaak. Hiernaast proberen ze van de productie op het land zoveel mogelijk kringloop te realiseren. 6 dagen per week verwerken ze ruim 1800 liter melk tot 200kg kaas. Van deze super toppers kregen we ingrediënten om iets heerlijks te bakken :) Daar hebben we iemand heel erg blij mee kunnen maken!

Die zitten gebakken!


SLIGRO VLISSINGEN

Dankzij deze lieve mensen konden wij meerdere bakmixen uitdelen aan enkele gelukkige winnaars en daar waren jullie heel blij mee! We zijn wel benieuwd naar wat iedereen heeft gebakken eigenlijk, dus foto’s op de Facebook zijn welkom! Sligro Vlissingen heeft een oppervlakte van ruim 8300 m2 en een breed aanbod aan vers, food en non food. Ook passen zij het assortiment aan naar de behoefte van de klant en wisselende (weer)omstandigheden. En ze steunen ook nog eens goede doelen en kleine initiatieven blijkbaar! Wat een toppers.

Sligro dank je wel!


JUMBO ZEELAND

Bij deze alle jumbo’s die ons hebben geholpen in Middelburg en Vlissingen echt super bedankt voor jullie medewerking! We kregen, melk, bloem, roomboter, bakmixen, zelfs complete bakpakketjes!

We hebben echt een hele hoop mensen blij kunnen maken met jullie aandeel! Wie zijn baksel wilt delen op de Facebook heel graag! Jumbo staat ervoor dat boodschappen doen leuk is en ze willen het meest klantgerichte bedrijf in NL, waarom niet van de wereld zijn? Jumbo is er voor iedereen en wil graag voldoen aan iedereens wensen. De klant moet voelen dan hij/zij op de eerste plek staat. Fysiek of online. 

Jumbo bedaaaaaankt